Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

1. Bestellingen

1.1 Bosbeton is gespecialiseerd in maatwerk en de verkoop van sierbeton.

1.2 Bestellingen worden als bindend beschouwd. Ze worden alleen geaccepteerd als alle vereiste informatie volledig is ingevuld en de betaling vooraf is ontvangen via iDeal of vooruitbetaling.

2. Prijzen

2.1 De vermelde prijzen op onze website zijn inclusief BTW.

2.2 In geval van prijsverhogingen na het sluiten van de overeenkomst, heeft de klant het recht om de overeenkomst kosteloos te ontbinden.

3. Leveringen

3.1 Zodra uw bestelling is betaald, wordt deze verwerkt. De levertijd bedraagt normaal gesproken 14 werkdagen. Als het product niet op voorraad is, kan de levering minimaal 2 weken en maximaal 6 weken in beslag nemen.

3.2 Voor op maat gemaakte producten zal een maximale leverdatum aan u worden gecommuniceerd. De exacte levertermijn varieert per op maat gemaakt product. U ontvangt hierover een e-mail zodra het product gereed is voor afhaling of bezorging.

3.3 Vertraging in de levering geeft de klant geen recht op ontbinding van de overeenkomst of op schadevergoeding.

4. Garantie

4.1 Elk product wordt zorgvuldig gecontroleerd voordat het naar de klant wordt verzonden. Indien er desondanks schade tijdens het transport optreedt, zijn wij daar niet verantwoordelijk voor. We bieden geen garantie op de kleur, omdat de kleuren op de website kunnen afwijken van het origineel.

5. Retourneren

5.1 De klant heeft gedurende 14 dagen na ontvangst van de bestelling het recht om de aankoop zonder opgaaf van redenen te ontbinden. Dit dient schriftelijk per e-mail te worden gemeld binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling.

5.2 Het geleverde dient in originele staat en verpakking te worden geretourneerd binnen 14 dagen na ontbinding. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant.

5.3 Op maat gemaakte producten kunnen niet worden geretourneerd. Retouren kunnen worden verzonden naar het verstrekte contactadres.

5.4 Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen 30 dagen na ontvangst van het geretourneerde product terugstorten op uw rekening.

6. Aansprakelijkheid

6.1 Bosbeton.com is niet aansprakelijk voor onjuistheden in specificaties, prijswijzigingen en/of de gevolgen van onjuist gebruik van de geleverde producten.

6.2 Prijswijzigingen en wijzigingen in deze voorwaarden zijn voorbehouden.

7. Privacy

7.1 De door de klant verstrekte gegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Bosbeton.com. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de uitvoering en afhandeling van bestellingen en zullen niet aan derden worden bekendgemaakt.

8. Buitenland

8.1 Voor bestellingen vanuit het buitenland, zoals Duitsland of België, kunt u het beste contact opnemen via e-mail: info@bosbeton.com voor verdere informatie.